woensdag, februari 14, 2007

30 seconds of fame


Buurt-in-zicht vroeg me deze oproep te plaatsen
(hey: ook Uma of Antonio zijn érgens moeten beginnen … en met zo'n scenario -zie verder in de oproep- ligt een oscar voor het grijpen)

"Op 10 en 11 maart doet Buurt-in-Zicht de Kielwijk aan. Om het project in de kijker te zetten, zal productiehuis Havana Productions een tv-spot aanmaken van circa 30 seconden voor het programma De(n) Antwerpenaar op ATV.
Hieronder lees je alvast het scenario:
Een man (Andy Fierens) staat op het dak van één van de appartementsgebouwen op het kiel. Hij kijkt met een verrekijker over de buurt. (crash zoom in naar delen van het Kiel). Hij ziet door de verrekijker groepjes mensen binnen en buiten gaan in verschillende huizen in verschillende delen van het Kiel (herkenbare plaatsen).

De spot zal op donderdag 15 februari tussen 15u en 17u opgenomen worden. Havana Productions is nog op zoek naar een vijftal figuranten (mannen en vrouwen tussen 25j en 75j, of ouders met baby) , die binnen en buiten gaan in verschillende huizen (je komt in beeld vanop afstand, quasi onherkenbaar dus). Zin om mee te doen? Neem dan snel telefonisch contact op met Tom Depelseneer: 0496 17 26 70.
"

1 opmerking:

Anoniem zei

'Herkenbare plaatsen' op 't Kiel, mmm, dan komt dat sluikstort aan de glasbak op het hoekje bosschaertstraat/beerschotstraat zeker in beeld, niet?
Echt 'volkse gezelligheid' die elke avond is opgeruimd, en er 's morgens gewoon weer ligt, grrrrr.... dat helpt mijn humeur echt naar de kl***