donderdag, juli 27, 2006

Hofleverancier SUN911



Het was het allereerste restaurant waar we op het Kiel ooit gingen eten: Ling Nan, de Chinees aan het Beerschot-stadion.
Na de verhuis wilden we 's avonds de vrienden trakteren op een etentje. De keuze was snel gemaakt: zo'n goedkope, lekkere Chinees.
Wisten wij veel dat we bij een hofleverancier en Porsche-eigenaar aan tafel schoven.
Dat zit zo ->

Vandaag op de website van Ling Nan ontdekt dat het restaurant al verschillende malen is bezocht door de koninklijke familie. Op de foto prijken inderdaad een jonge koningin Paola (3de v.l.) prins Filip (2e v.r.) en prinses Astrid (1e v.r.). Wie de Lincoln-lookalike (2v.l.) is, wordt niet duidelijk.
En we gingen op die website kijken omdat madame Kielse Blogger vandaag eindelijk ontdekt had wie de eigenaar is van die blauwe Porsche 911 die zo vaak aan het stadion geparkeerd staat. Juist: de baas van Ling Nan: Sunny Chan. Compleet met een gepersonaliseerde nummerplaat: SUN911.

Maar het is hen gegund. Want zoals we die eerste avond al meteen ontdekten: Ling Nan is een uitzonderlijk lekkere en originele Chinees.

1 opmerking:

Anoniem zei

Misschien is die lincoln de melkboer? Had waarschijnlijk niet gedacht om in het gezelschap van een prinses op het kiel terecht te komen...
Want echt gelukkig ziet hij er niet uit!
Maar de chinees is inderdaad lekker, ook in teekaweej-vorm!