andalusia
Helemaal op het einde van de Abdijstraat opende vorige week het Spaans-Marokkaanse eethuis Andalusia.
Slechts op een paar meter van waar in juli al het Italiaanse -niet-alcoholische- Generosa de deuren opende.
Tijd om in Andalusia te gaan eten, had ik nog niet.
Gazet van Antwerpen wel.
Een paar ideeën van prijzen: shoarmaschotels kosten 10 euro, pasta's vanaf 6, en salades vanaf 3 euro.
Maar de krant koos voor een tajine met ballen lamsgehakt, aardappeltjes, courgetten en worteltjes voor 9 euro. Helaas meldt het artikel nergens of het nu ook lékker was. Alleen dat de tajine een "smeuïg sausje" had.
Uitbater Chaouki komt uit Rotterdam en opende al 5 restaurants in Rotterdam en Rosendaal. Daarom ook dat hij niét de fout maakt van pizza/pasta-bar Generosa.
Juicht en jubelt, want in Andalusia schenken ze wél een lekker glas wijn.
(Andalusia, Abdijstraat 242, Antwerpen-Kiel. Elke dag open vanaf 12u. Info: 0486-159.630)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten