zaterdag, juni 07, 2008

SchoolfeestLeefschool Toverbol in de Wittestraat hield vandaag haar schoolfeest.
Wij hadden vooral oog voor de piraten omdat het jongste redactielid (zie onderste foto) daar een rol in speelde.
Maar er werd ook prachtig gebuikdanst …
Er was de "Toverbol TV-crew" (stoere jongetjes met Turkse of Marokkaanse roots die ik eerst nog hoorde jammeren tegen hun juf "We gaan ons BE-LA-CHE-LIJK maken daar op dat podium" … maar die het uitstekend deden) …
En er was -noem ons maar een watje- een kippenvelmoment toen zo'n hele school dat nummer van Axl Peleman meezong:
"Ge had nen beige Turk en nen rooie Peruviaan, kastanjebruin maskes met hun sjallekes aan … Het Kiel trekt op een kleurdoos … de wereld in een volkswijk … Het Kiel trekt op een kleurdoos … hier voele kik mij rijk …"
3 opmerkingen:

juf Tine zei

Leuk om die mooie commentaar over ons schoolfeest te lezen ... dat geeft toch weer dat extra tikkeltje om vol enthousiasme te blijven doorgaan met die toffe mensen van ... het Kiel natuurlijk!!!

Anoniem zei

Ik was door vrienden - wiens zoontje bij jullie op school zit - uitgenodigd om mee te komen, en ik moet zeggen dat ik zeer aangenaam verrast was door de gezellige sfeer. Iedereen leek iedereen wel te kennen. Mijn kinderen zitten op een grote school en dat is toch een heel andere sfeer dan bij jullie. Dus volgens mij mogen jullie best trots zijn op jullie kleinschaligheid en multiculturaliteit. Chapeau.

Jeroen.

Anoniem zei

Ik wil alle ouders nog eens bedanken voor de weermaals grote inzet op het schoolfeest (en alle voorbereidingen voordien!).
Danku! Danku! Danku!

juf Miet