Borsalino
Nog zo'n voordeel waarmee we naar deze buurt vertrokken:
"lekker eten op het Kiel, vergeet het maar!"
Toegegeven: we waren ook verwend.
We woonden vroeger dichtbij de Dageraadplaats waar we de keuze hadden uit El Warda, Comcarmenne, of Den Overvloed.
Maar met Borsalino op de Zevende Olympiadelaan zijn we meer dan tevreden.
Nog een echte brasserie.
Wij kozen voor een carpaccio van rund (de beste die ik al heb gegeten) en een dagsoep (volgens mijn vrouw: een heerlijk lichte championsoep met frisse kruiden).
Gevolgd door een pizza hawai (toegegeven, niet zo origineel, maar het pizzadeeg in Borsalino is uitstekend), en een stoverij van zeevruchten (volgens mijn vrouw: met enorm veel grijze garnalen, en een lekker romig paprika-tomaten-sausje).
We dronken een aperitief, een australische witte wijn, koffie en een amaretto, en betaalden net geen 70 euro.
Als entertainment kregen we compleet gratis een serveuse die een wijnkoeler (en fles) op de grond deed vallen, en een vrouw die aan haar tafel met een brandend serviette zat te zwaaien ("ik durfde dat niet op die houten vloer laten vallen", verklaarde ze later).
Kortom: wij komen terug
Ps: We kijken ook al uit naar de heropening van het "Centro Iberico". Naar verluidt het beste tapas-restaurant van Antwerpen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten