donderdag, augustus 31, 2006

robertas (het kiel kiest 1.0)



We gaan daar niet flauw over doen: politici die geboren en getogen zijn op het Kiel hebben bij ons een streepje voor.
Dus ook SP.A-onderwijsschepen Robert Voorhamme.
Op voorwaarde uiteraard dat ze ons niet tot op het randje duwen.
Of wat dacht u van The Robertas?
Als we Voorhammes site mogen geloven: The ROBERTAS is een bende van 6 Antwerpse vrouwen die geloven dat onderwijs, jeugd en opvoedingsondersteuning de sleutels zijn voor de toekomst van de stad. Ze zijn gecharmeerd door het beleid van Robert Voorhamme en willen dat die vernieuwing ook na 8 oktober verder wordt gezet. In die gezamenlijke overtuiging hebben The Robertas hun missie gevonden.
"Wij willen een mooie toekomst voor jonge mensen in de stad. En dat kan alleen met goede bestuurders aan het roer. Robert is zo iemand: een degelijk politicus met visie, geen blabla, maar een doordacht beleid. Dat is wat Antwerpen nodig heeft."


Kenners herkennen in The Robertas (ouardia-elke-veerle-kelly-dominique-joke) vooral een hele stapel vrouwen die op het kabinet van de onderwijsschepen werken. De meeste politici verbergen het een beetje dat ze vooral graag knappe jonge vrouwen aannemen op hun kabinet. Maar er zijn er dus ook die trots zijn op hun groupies.
"Vrouwen met een missie", klinkt het nog feministisch op de foto. Maar de missie van Roberto's Angels (we verzinnen dit niet hoor, het staat er écht) is enkel om hun man verkozen te krijgen.
Wie The Robertas zelf wil keuren, kan dat vandaag op de kick-off party.
Men heeft ons gegarandeerd dat énkel de heer Voorhamme zelf niét op de bar zal dansen.

1 opmerking:

Anoniem zei

uit goede bron: hij heeft ze zelf niet aangeworven. dat deed zijn voorgangster Kathy Lindekens.