maandag, juli 20, 2009

Beerschot rellen in NederlandUPDATE: GBA wil de relschoppers een "drempelverbod" opleggen. Betekent meer dan een stadionverbod. Ze zouden dan niet binnen perimeter van 5 kilometer rond stadion mogen komen. Dat schrijft De Telegraaf

Een "vriendschappelijke" wedstrijd heet dat.
De jongetjes van Beerschot dachten er anders over

Filmpjes hier ->4 opmerkingen:

Tine zei

Zouden dat misschien diezelfden zijn die het Kiel ook al op zijn kop zetten en luid roepend " Islamieten parasieten " door de straten trokken... geen allochtonen toch, ook eens de andere kant van het plaatje. Shame on you "supporters ".

Anoniem zei

Schitterend toch, altijd dat leuke beeld dat Kiel geeft aan de buitenwereld... een vergane buurt, leegstaande winkels en een spookshoppingcenter en als klap op de vuurpijl nu al tweemaal een ploeg met een harde binnenkern van uitschot.

Waar is het toch allemaal fout beginnen gaan met "die buurt van den expo" en haar winkelstraat "Meir aan het Zuid"???????

hilts zei

Dat van die 'Islamieten Parasieten' kan ik niet beamen, terwijl dat zogezegd gescandeerd werd was ik al terug thuis.
Wat ik wel weet is dat ik elke dag van het jaar tussen tien uur 's avonds en drie uur 's nachts wakker gehouden word door het gebalk van mijn medebewoners van het Kiel. Als het niet strontregent natuurlijk.

Maar die Beerschot supporters, die hebben het gedaan, hoor! En ik die dacht dat er maar een paar uur om de twee weken voetbal was hier.

En 'een ploeg met een harde binnenkern van uitschot'- is dat breaking news ofzo? enig idee hoeveel volk er gemiddeld op een thuiswedstrijd aanwezig is en hoeveel daarvan er amok maken, op het Kiel zelf dus? Of hebben we het over het crapuul dat al jaren een stadionverbod heeft (hulde aan de voetbalcel) en dus in het buitenland moet gaan ambras maken?

Of lullen jullie gewoon graag uit jullie nek?

tine zei

Daarom ook dat ik het woord " supporter " tussen aanhalingstekens had gezet. Ik denk namelijk ook zeker dat dit niet de echte supporters zijn. Zij geven natuurlijk wel de gewone GBA - supporter een slechte naam en dat is heel spijtig ... ik ben namelijk ook een supporter van GBA (den beerschot ) sinds mijn kindertijd ...