vrijdag, april 28, 2006

Flopt Den Tir?


De winkeliers van het kersverse shopppingcenter Tir aan de Abdijstraat klagen over tegenvallende verkoopsresultaten. En ook de kinderziektes zorgen voor ergernis. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Zo is de roltrap twee dagen stuk geweest, klagen verschillende winkeliers over diefstallen en schrikt ook de werf voor de deur klanten af. Vooral na 18 uur zou er nog nauwelijks iemand in het shoppingcenter over de vloer komen. "Niemand wéét dat de winkels hier open zijn tot zeven uur", zegt de manager van gsm-winkel Bel-Company in de krant. Er werden bij haar ook al drie gsm's uit de winkel gestolen.
De uitbaters vragen meer publiciteit.
En dat is ook helemaal terecht denk ik. Hoe is het mogelijk dat Den Tir nog steeds geen eigen website heeft? En waarom maakt de gevel niet -zoals de winkeliers vragen- met een reclamepaneel duidelijk dat er zich een shoppingcenter achter bevindt?
Toch moet ik de krant op één punt ongelijk geven. "Nu komen hier alleen mensen van het Kiel", zegt één van de winkeliers in het artikel. "En - met alle respect - dit is een publiek dat zelden veel geld uitgeeft aan kleding of gadgets
U zou ons eens moeten bezig zien.
Volgens ónze regiocorrespondent -mevrouw Kielse Blogger- zijn enkele andere winkels in de Abdijstraat wél tevreden over de resultaten. In de hema krijgen ze -naar eigen zeggen- veel nieuwe klanten over de vloer.

Geen opmerkingen: