woensdag, april 12, 2006

luifelNiet alleen shoppingcenter Den Tir opent morgen officieel de deuren, ook de luifel die het complex verbindt met de Abdijstraat wordt ingehuldigd, meldt de website Antwerken.be.

Kan iemand me eens uitleggen hoe je dat doet: een luifel inhuldigen? Wordt er een champagnefles tegenaan gesmakt? Kruipt de schepen er bovenop om het lintje door te knippen?
Maar vooral: laat een paar suggesties achter in de comments voor hoe we die luifel voortaan moeten noemen. En snel, want anders bedenken de oelewappers van linkeroever weer zoiets suf als de hermelijntram, het vlinderpaleis of de Lange Wapper Brug.
In al mijn naïviteit had ik trouwens gedacht dat die luifel me tegen de regen zou beschermen terwijl ik op de tram stond te wachten. Maar niet dus.
("De Lekke Luifel"? Néééééé!!!)

Oh ja: onze verkeersredactie meldt dat vanaf morgen het verkeer op de Sint-Bernardsesteenweg tussen de Kolonel Silvertopstraat en het kruispunt Zwaantjes langs de rechterzijde wordt omgeleid. Daardoor is de Bosschaertstraat niet meer toegankelijk vanop de Sint-Bernardsesteenweg. De parking van shoppingcenter Tir dan weer wel.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

de stalen dreef

Anoniem zei

de vliegende rooster ?
het hangend hekwerk ?

Anoniem zei

't vergiet
frietsnijder