maandag, oktober 23, 2006

Racing KielAls GBA dé ploeg van 't stad is …
Dan is Racing Kiel de grappigste van 't stad.
Vooral de veteranen dan (zie foto). Dat ze hun wedstrijd dit weekend met 0-3 verloren, heeft niets te maken met de kwaliteit van het elftal -ben je gek- maar met die van het veld.
In een verslag op de site heet het: "Voetballen is als autorijden: eigenlijk doe je alles zonder er bij na te denken. Op dat veld van ons is dat onmogelijk omdat je constant naar de bal moet kijken als je hem onder controle wilt krijgen. Het is werkelijk dramatisch. voetballen wordt stilaan onmogelijk. Is er nu geen enkele manier om hier iets aan te doen? Na 7 wedstrijden hebben we enkel nog maar punten thuis verloren. Met statistieken kan je alles bewijzen maar dit is toch niet uit de lucht gegrepen. … Het wordt dringend tijd dat er initiatief genomen wordt om van de Beerschot-akker een voetbalveld te maken want dit is echt wel een schande."
En ja: u bent écht een zeur als u opmerkt dat de slechte staat van het veld in het Kielpark de tegenstander evengoed hindert.
Mocht Racing Kiel u trouwens ergens aan doen denken, in hun links-rubriek leggen ze uit hoe dat komt. "De ploeg die ons tenuekes altijd nabootst", heet dit clubje er.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

volgens mij ontbreekt het racing kiel aan een goeie stopper, een brok graniet.
volgens mij vind jij dat stiekem ook, en blink je NU je shoes op.

Anoniem zei

Henin verliest geen match op gravel maar op gras wint ze amper een match. Zo is het ook met voetbal: Sommige ploegen shotten beter op een akker terwijl anderen dan weer een biljartlaken prefereren.

Anoniem zei

Ik ben een fan van deze site!!
Door dit stukje proza kreeg de vaderlandse pers lucht van de erbarmelijke staat van de velden waarop de Kielse trots hun tegenstanders moet trotseren. Merci. Je kan het volledige artikel hier lezen.