dinsdag, juli 25, 2006

Engelse worstjes veroveren Abdijstraat


Zin in een sausage roll? Binnenkort kan je op de Abdijstraat ook terecht bij Greggs, de Engelse bakker- en broodjesketen.
De zaak zit helemaal vooraan op de Abdijstraat en opent eerstdaags de deuren. Greggs startte de voorbije 2 jaar al 5 filialen op, in Antwerpen en Leuven. En als je die andere locaties ziet (van De Keyserlei tot de Brusselsestraat in Leuven), is de keuze voor de Abdijstraat een mooi bewijs van het potentieel dat grote ketens toch blijven zien op het Kiel.
En volgende week natuurlijk testen of je dat ook kan bráden zo'n Engels worstje.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

tiens. helemaal vooraan in de abdijstraat? waar dan?

www.hetkielblogt.be zei

Naast de scapino, meldt mevrouw Kielse Blogger die de zaak "gespot" heeft.
Hoe is het met de "zaak kitten"?

Anoniem zei

geen nieuws is goed nieuws. al hoor ik van een buur dat de straat al jaren 'geplaagd' wordt door stray cats die blijkbaar van hetzelfde huis in de zandvlietstraat afkomstig zijn. ze hebben daar een hele resem poezen die ze in de vakantie vrolijk achterlaten met een berg voedsel dat na een paar dagen op is, waarna die poezen op tocht vertrekken.

zo vonden wij hier 3 weken na onze intrede in de beerschotstraat een dikke rosse kater in de kelder. een paar weken heeft hier een flyer aan de raam gehangen, maar geen reactie. de 'sammy' zoals we hem gedoopt hebben geniet nu van een rustig bestaan bij mijn broer.

je zou toch denken dat mensen die hun poes of kitten kwijtspelen briefjes in de buurt gaan posten om te weten te komen waar hun dier gebleven is. blijkbaar reageert niet iedereen op die manier.